ART ATHINA (4)

Τρίτη, 09 Μάιος 2017 12:07

Οδηγίες Πρόσβασης

Γράφτηκε από τον

Με αυτοκίνητο 
 
Από Εθνική Οδό : Στην έξοδο Γλυφάδα / ΣΕΦ παίρνετε την έξοδο για ΣΕΦ και στον κυκλικό κόμβο κατευθύνεστε προς Γλυφάδα, BeachVolley και TaeKwonDo. Στο φανάρι, στο τέλος του δρόμου, στρίβετε δεξιά και βρίσκεστε στην Παλαιά Λεωφόρο Ποσειδώνος. Στο πρώτο φανάρι στρίβετε δεξιά και βρίσκεστε στο γήπεδο του TaeKwonDo (Κλειστό Φαλήρου).
 
Από Λεωφόρο Συγγρού : Στο τέλος της Συγγρού, παίρνετε την έξοδο για Γλυφάδα. Παραμένετε στην δεξιά λωρίδα ακολουθώντας τις πινακίδες προς Ολυμπιακά Ακίνητα. Πριν το πρώτο φανάρι, παίρνετε την έξοδο δεξιά προς Ολυμπιακά Ακίνητα, ο δρόμος κάνει αναστροφή και στο φανάρι (περίπου στα 100 μέτρα από την έξοδο) στρίβετε αριστερά προς TaeKwonDo (Κλειστό Φαλήρου) όπου και παρκάρετε.
 
Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς 
 
Με Λεωφορείο
130 Πειραιάς / Ν. Σμύρνη (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
Α1 Πειραιάς / Βούλα (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
Β1 Πειραιάς / Γλυφάδα (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
101 Πειραιάς / Άλιμος (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
217 Πειραιάς / Δάφνη (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
550 Κηφισιά / Συγγρού (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
 
Με Τρόλλευ
10 Τζιτζιφιές / Χαλάνδρι (Στάση : ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ)
Μετεπιβίβαση σε λεωφορεία Α1, Β1 ή στο τραμ στην μπλέ γραμμή (Νο.3).
 
Με τραμ
Κόκκινη γραμμή (Νο. 4) Σύνταγμα / ΣΕΦ (Στάση : ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ)
Μπλέ γραμμή (Νο. 3) Βούλα / ΣΕΦ (Στάση : ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ)
 
Αποβίβαση στη Στάση Δέλτα Φαλήρου (ακριβώς στην πεζογέφυρα και κατευθύνεστε προς την απόληξή της).

 

Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 10:06

VIP

Γράφτηκε από τον
Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 11:33

Τύπος

Γράφτηκε από τον

Αγαπητοί συνάδελφοι,

ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης διοργανώνει για 22η χρονιά την Art Athina από τις 25 έως τις 28 Μαΐου 2017.

Προκειμένου να παρακολουθήσετε τη διοργάνωση ως εκπρόσωπος Τύπου, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση διαπίστευσης. Θα πρέπει να την αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Μαίρη Αδαμοπούλου- Γιάννης Ασδραχάς
Γραφείο Τύπου της Art Athina

Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 11:32

Πρόγραμμα

Γράφτηκε από τον

Η νέα δοµή της Art Αthina διαµορφώνεται συνολικά στις παρακάτω θεµατικές ενότητες:

MAIN
Oι βασικές συµµετοχές της Art Athina.

Γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσιάζουν το πρόγραµµα τους στον κεντρικό χώρο του TaeKwonDo.

HIGHLIGHT
Νέες γκαλερί από το εξωτερικό µε εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραµµα, συµµετέχουν στην νέα ενότητα της Art Athina.

FEATURE
Ενότητα µε θεµατική που ορίζεται κι οργανώνεται από έναν επιλεγµένο επιµελητή. Η αρχή γίνεται φέτος µε την Myriam Ben Salah (Μύριαµ Μπεν Σαλάχ, γεννηµένη το 1985 στo Αλγέρι). H Μyriam Ben Salah είναι αρχισυντάκτρια της διεθνούς περιοδικής εικαστικής έκδοσης Kaleido- scope και επιµελήτρια µε βάση το Παρίσι. Από το 2009 οργανώνει ειδικά προγράµµατα στο Palais de Tokyo µε έµφαση στην περφόρµανς, το βίντεο και τις εκδοτικές πρωτοβουλίες.

VIDEO
Πρόγραµµα βίντεο και προβολών που παρουσιάζεται κάθε χρόνο από διαφορετικό επιµελητή. Για το 2017 την επιµέλεια έχει ο καλλιτέχνης, επιµελητής και κριτικός τέχνης Alexander Burenkov (Αλεξάντερ Μπουρένκοφ, γεννηµένος το 1987 στην Αγία Πετρούπολη). Η ερευνητική δραστηριότητά του Burenkov αφορά την ανερχόµενη ρωσική εικαστική σκηνή, καθώς και τις αναδυόµενες πρακτικές και τάσεις στη διεθνή σύγχρονη τέχνη.

SURVEY
Οµαδική έκθεση µε ιστορικό υλικό από τις βασικές συµµετοχές της Art Athina, υπό την επιµέλεια της Γαλήνης Νόττι. Σε αυτή την ενότητα εντάσσεται και η παρουσίαση της εγκατάστασης Ρωτώντας της Κατερίνας Ζαχαροπούλου, σε συνεργασία µε τον Οργανισµό ΝΕΟΝ.

PERFORMANCE
Το πρόγραµµα περφόρµανς περιλαµβάνει καλλιτέχνες που εκπροσωπούνται από τις συµµετέχουσες γκαλερί.

TRIBUTE
Τιµητικό αφιέρωµα σε έναν καλλιτέχνη ή εικαστικό φορέα. Στην Art Athina 2017 παρουσιάζεται αφιέρωµα στο έργο των Γιάννη Κουνέλλη σε συνεργασία µε το Ίδρυµα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου και ∆ηµήτρη Μυταρά σε συνεργασία µε την Εθνική Πινακοθήκη- Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου.

DESIGN 
Ενότητα αφιερωµένη στο design.

TALKS 
Συζητήσεις, πάνελ και συνεντεύξεις. Το πρόγραµµα τροφοδοτείται από όλες τις κατηγορίες της Art Athina και παρουσιάζεται σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο.

PUBLICATIONS 
Ο εκδοτικός οίκος Ommu επιλέγει και παρουσιάζει για την Art Athina µια σειρά από ανεξάρτητες καλλιτεχνικές εκδόσεις και καταλόγους σε µορφή συλλογικού βιβλιοπωλείου. Η παρουσίαση πλαισιώνεται µε σειρά οµιλιών από εκδότες και καλλιτέχνες γύρω από το καλλιτεχνικό βιβλίο.

ΟPEN 
Υπαίθρια εγκατάσταση στον χώρο της Αrt Αthina.

EDUCATION 
Πρόγραµµα βασισµένο σε εκπαιδευτικά workshops. Παράλληλα µε την νέα δοµή της Art Athina, αυτή τη χρονιά παρουσιάζεται και το νέο VIP πρόγραµµα, εστιασµένο σε διακεκριµένους συλλέκτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και σε νεαρούς συλλέκτες.